Firma de asigurări NN Asigurări de Viaţă, controlată de grupul financiar olandez NN, a notificat Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) în legătură cu intenţia de a presta servicii pe teritoriul Bulgariei, a anunţat marţi ASF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Totodată, ASF a aprobat echivalarea denumirilor claselor de asigurare pentru care a fost autorizată societatea NN Asigurări de Viaţă.

”Echivalarea denumirilor claselor de asigurare pentru care a fost autorizată societatea NN Asigurări de Viaţă S.A. şi notificarea intenţiei societăţii de a desfăşura activitate de asigurare în baza libertăţii de a presta servicii pe teritoriul Bulgariei”, se arată în comunicat.

În luna mai, grupul financiar olandez NN a anunţat că a recrutat-o pe poloneza Anna Grzelonska pentru funcţia de director general al NN Asigurări de Viaţă, începând cu data de 1 iulie 2017.

Activele financiare administrate de NN Asigurări de Viaţă au ajuns la 3,26 miliarde lei la finalul anului 2016, în creştere cu 7,7% faţă de anul anterior. Compania a înregistrat în 2016 prime brute subscrise de 661,7 milioane de lei, în creştere cu 5,2% faţă de anul precedent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.