Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a înregistrat în ultimele ore, de la instalarea codului portocaliu de ploi abundente, 81 de solicitări pentru scoaterea apei acumulate în locuinţe şi pe carosabil şi pentru îndepărtarea copacilor căzuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, începând de luni, de la ora 10.00, când a fost instalat codul portocaliu de ploi abundente, atât în Bucureşti, cât şi în judeţul Ilfov, din cauza ploilor abundente şi a rafalelor de vânt, au fost înregistrate 81 de solicitări din cauza inundării unor case sau a străzilor şi pentru copaci căzuţi.

Dintre cele 81 de solicitări, 64 au fost pentru locuinţe sau străzi inundate, iar 17 au fost pentru îndepărtarea copacilor căzuţi pe carosabil sau autoturisme.

"Având în vedere că avertizarea meteorologică este valabilă până astăzi, ora 10:00, peste 500 de pompieri din cadrul ISU Bucureşti-Ilfov vor rămâne în stare de alertă, fiind pregătiţi pentru gestionarea eventualelor efecte produse de ploile abundente", a precizat Daniel Vasile.

 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.