Un incendiu a izbucnit, sâmbătă, la un depozit de hârtie şi carton din municipiul Reşiţa, judeţul Caraş-Severin, iar pompierii se luptă cu flăcările, intervenţia fiind cu atât mai grea cu cât spaţiul de acces este foarte îngust.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă ”Semenic” al judeţului Caraş-Severin, Elena Târlă, a declarat, pentru News.ro, că incendiul se manifestă la un depozit de aproximativ o sută de metri, construit din tablă, în care sunt depozitate hârtie şi carton.

 

”Intervin la locul incendiului 14 pompieri cu două autospeciale. În prezent, nu există risc de propagare, incendiul fiind localizat. Intervenţia este una dificilă deoarece este un spaţiu îngust către hala respectivă”, a declarat Elena Târlă.

 

Potrivit acesteia, nu sunt s-au înregistrat victime.

 

Depozitul este situat în cartierul Govândari, pe Calea Timişoarei, din Reşiţa, angajaţii fiind cei care au anunţat izbucnirea incendiului la numărul de urgenţe 112.

 

După ce focul va fi stins, pompierii vor stabili de la ce a pornit, deocamdată cauza incendiului fiind necunoscută.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.