Iuliana Tudor pregăteşte un talent-show de folclor pentru grila de toamnă a TVR 1, preselecţiile urmând să înceapă pe 4 iulie, la Timişoara, şi să continue în Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Televiziunea Română nu a comunicat încă numele emisiunii şi nici alte informaţii despre format.

”Mai multe detalii nu vă pot oferi, pentru că show-ul va începe la toamnă. Deocamdată umblăm prin ţară pentru a căuta potenţialii participanţi. Aceasta este prima etapă, premergătoare show-urilor din toamnă”, a declarat Iuliana Tudor pentru Agenţia de presă News.ro, fără să ofere alte detalii. 

La preselecţii sunt căutaţi artişti populari din cele şapte regiuni folclorice care îşi doresc să devină cunoscuţi şi să cânte muzică populară pe mari scene ale lumii.

”Ştii folclor? Ai voce? Îţi ridici în picioare prietenii când cânţi? Vara aceasta, Televiziunea Română caută cei mai buni artişti populari din cele şapte regiuni folclorice. Sunt Iuliana Tudor şi vin în oraşul tău pentru preselecţiile celui mai mare talent-show de folclor din România. Te aşteptăm în Timişoara, Iaşi, Oradea, Sibiu, Craiova, Constanţa şi Bucureşti”, a invitat Iuliana Tudor concurenţii la preselecţii, potrivit TVR.

Preselecţiile de la Timişoara vor avea loc începând cu ora 10.00, la sala Capitol a Filarmonicii Banatului.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.