Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat că va continua joi montarea separatoarelor de sens pe DN1, la intrarea în Bucureşti, de aceea sub pasajul de la Otopeni se va interzice virajul la stânga dinspre Bucureşti spre Mogoşoaia şi dinspre Tunari spre Bucureşti, reconfigurându-se intersecţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Toate relaţiile de circulaţie sunt asigurate prin cele două sensuri giratorii deja executate provizoriu, pe bretelele existente şi pe traseul vechii centuri", se arată în comunicat.

CNAIR a mai precizat că se vor executa şi lucrări specifice de marcaj (semnalizare orizontală), semnalizarea verticală fiind deja montată.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a mai anunţat impunerea unor restricţii de circulaţie în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, pentru vehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone, altele decât cele destinate exclusiv transportului de persoane, pe Autostrada Soarelui (A2), şi pe două drumuri naţionale pentru vehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone, în perioada 1 iulie – 31 august.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.