O nouă emisiune care va intra în grila televiziunii Pro TV în acest an, ”Fort Boyard”, filmată în fortul situat în strâmtoarea Pertuis d’Antioche, în care vedete din showbizul autohton vor fi supuse la probe de logică şi rezistenţă fizică, va fi prezentată de actorii Paul Ipate şi Octavian Strunilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezenanţii Pro TV nu au precizat când va intra în grilă emisiunea ”Fort Boyard”.

”Aştept cu nerăbdare lansarea Fort Boyard, pentru că a fost emisiunea copilăriei mele. O urmăream cu sufletul la gură în anii '90. Acum, faptul că o prezint mi se pare ireal. Este împlinirea unui vis!”, a declarat Octavian Strunilă.

”Fort Boyard” a fost transmis de Pro TV de-a lungul mai multor ani, în versiunile difuzate din Franţa. Show-ul va reveni pe mciile ecrane, în premieră în România, cu celebrităţi locale, potrivit site-ului Pro TV.

În fiecare ediţie a show-ului, câte o echipă formată din cinci celebrităţi din România va intra în Fort Boyard şi va încerca să ducă probele la capăt, pentru a deschide comoara şi, implicit, pentru a câştigar premiul ediţiei. Concurenţii vor trece prin probe complicate, care le vor testa atât abilităţile şi anduranţa, dar şi forţă de caracter şi tăria emoţională. 

Vedetele participante vor fi ghidate de personaje celebre din show: Boyard, Passe Partout si Passe Temps.

”Fort Boyard” este filmat integral în Franţa, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea. Lansat iniţial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franţa şi a fost preluat în scurt timp în întreagă lume, iar printre ţările care au difuzat acest format se număra Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania şi Statele Unite ale Americii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.