Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, la Bruxelles, după o întâlnire bilaterală cu omologul său francez, Emmanuel Macron, că a discutat "foarte pe scurt" şi despre situaţia din România, dând asigurări că ţara este stabilă şi că nu este "o problemă" faptul că se schimbă Guvernul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Eu îi asigur pe toţi cu care mă întâlnesc că România este stabilită şi chiar dacă în momentul de faţă se lucrează la formarea unui nou Guvern nu afectează procesele în care este implicată România", a spus preşedintele. El a precizat că acest subiect a fost discutat "foarte pe scurt".

Şeful statului a adăugat că astfel de teme le abordează din proprie iniţiativă.

"E important să spun partenerilor de discuţii că suntem o ţară stabilă. Nu e o problemă dacă se schimbă Guvernul", a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis a avut, vineri, la Bruxelles, o întâlnire bilaterală cu Emmanuel Macron, de aproximativ 30 de minute, înaintea sesiunii Consiliului European.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.