Premierul Sorin Grindeanu a spus, miercuri, în conferinţa de presă susţinută după moţiunea de cenzură, că primul sfat pe care i l-ar da viitorului premier este să nu creadă în prietenia cu Liviu Dragnea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat care este primul sfat pe care i l-ar da viitorului premier, Sorin Grindea a răspuns: "Să nu creadă în prietenia cu Liviu Dragnea".

De asemenea, întrebat dacă crede că Liviu Dragnea sau aproiaţii liderului PSD s-ar putea răzbuna pe el, premierul a spus că marea problemă tocmai aceasta a fost, că nu aveau cu ce şi că speră că "s-a depăşit acel moment", deşi nu este "foarte sigur".

Sorin Grindeanu a afirmat însă că este sigur că nu s-a depăşit momentul fricii. "Frica pe care o aminteam şi la Timişoara, şi astăzi în parlament", a adăugat Sorin Grindeanu. 

Premierul a mai fost întrebat şi ce va face în continuare, dacă va rămâne la Bucureşti sau va merge acasă la Timişoara, răspunzând că în zilele următoare va merge, cu siguranţă, acasă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.