Şedinţa de guvern se amână, după ce secretarul de stat în Ministerul Justiţiei Mariana Moţ, căreia Tudorel Toader i-a delegat atribuţiile, el nefiind în Bucureşti, a transmis că i s-a făcut rău şi nu poate participa la şedinţă. Ea este singurul delegat din partea Ministerului Justiţiei şi fără participarea ei nu se poate ţine reuniunea săptămânală a Executivului, au declarat pentru News.ro surse guvernamentale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa de guvern, care urma să aibă loc, marţi, la ora 12.00, se amână după ce Mariana Moţ a anunţat că nu poate participa la şedinţa de guvern, ea fiind delegată de către ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, acesta nefiind în Bucureşti.

Şedinţa ar fi putea fi ţinută dacă ministrul deleagă atribuţiile altui secretar de stat.

Înainte de anunţul Marianei Moţ, surse guvernamentale au afirmat pentru News.ro că şedinţa de guvern s-ar putea amâna pentru câteva ore după ce PSD şi UDMR nu s-au înţeles nici marţi dimineaţă asupra pragului pentru folosirea limbilor minorităţilor în administraţie, urmând să aibă loc discuţii cu mai mulţi lideri politici. Potrivit unor surse oficiale, tabăra Grindeanu-Ponta- Constantin a avut ieri mai multe discuţii cu liderii UDMR şi cei ai minorităţilor naţionale.

De altfel, la ora la care trebuia să înceapă şedinţa de Guvern, Sorin Grindeanu a plecat de la Palatul Victoria.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.