Premierul Sorin Grindeanu a semnat, luni, decizia de demitere din funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, responsabil cu activităţile de asigurare a ordinii şi siguranţei publice, a lui Cornel-Gabriel Ciocoiu, decizia fiind publicată în Monitorul Oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chestorul Cornel-Gabriel Ciocoiu a fost numit secretar de stat pe 29 martie.

Totodată, a fost demis Florin Tunaru din funcţia de vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

Alte decizii de prim-ministru publicate luni în Monitorul Oficial se referă la numirea lui Bogdan-Alexandru Sticlosu şi Mihaelei Dincă în funcţiile de secretar general adjunct în Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene.

Sticlosu este expert asistent la Ministerul Fondurilor Europene, iar Mihaela Dincă a mai fost secretar general adjunct la Ministerul Dezvoltării Regionale în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.