Conducerea Spitalului de Urgenţă Bârlad a decis să defrişeze vegetaţia din curtea interioară a Secţiei de Radiologie a unităţii medicale, după ce un şarpe a căzut pe spatele unui medic de pe un burlan de colectare a apelor meteorice pe care reptila se urcase, cel mai probabil, din sistemul de canalizare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un şarpe care se adăpostea în vegetaţia crescută în curtea interioară a Secţiei de Radiologie a Spitalului de Urgenţă Bârlad a stârnit panică în rândul angajaţilor unităţii, după ce reptila a căzut pe spatele unui medic în timp ce acesta se recrea în curtea interioară a Secţiei de Radiologie.

Alertată de către personalul medical, conducerea spitalului a dispus efectuarea de urgenţă a unei acţiuni de defrişare a vegetaţiei care a crescut din sistemul de colectare a apelor pluviale.

”Firesc, domnul doctor s-a speriat în momentul în care şarpele a căzut pe el de pe burlanul de scurgere a apelor meteorice de pe clădirea Secţiei de Radiologie şi pe care, cel mai probabil, s-a urcat din acea gură de canalizare. După ce, din reflex, l-a îndepărtat de pe spatele său, medicul a intrat în secţie şi a închis uşa, iar apoi am fost anunţaţi pentru a fi luate măsurile de rigoare ce se impun în astfel de situaţii mai puţin obişnuite”, a declarat, luni, pentru News.ro directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş.

Potrivit sursei citate, medicul de la Radiologie nu a fost muşcat de şarpe, astfel că nu a necesitat un tratament de specialitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.