Rockerul britanic Ozzy Osbourne şi soţia lui, Sharon, şi-au reînnoit jurămintele de credinţă în cadrul unei ceremonii care a avut loc la Wynn Hotel din Las Vegas şi au oferit fotografii ale momentului pentru revista Hello!.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ozzy Osbourne, în vârstă de 68 de ani, şi Sharon, o celebră prezentatoare de televiziune, în vârstă de 64 de ani, sunt împreună de 38 de ani şi căsătoriţi de 35. 

"Acesta este un nou început. Cred că fiecare ar trebui să-şi reînnoiască jurămintele de căsătorie. Am păşit la ceremonie complet renăscut: ştiu că soţia mea mă iubeşte şi ştie cât de mult o iubesc. Sunt nerăbdător să văd ce ne oferă viitorul", a declarat Ozzy pentru Hello!. 

Cuplul şi-a jurat din nou credinţă într-un cadru privat, la începutul lunii mai. "A fost doar pentru noi. Nu am vrut multă lume şi să devină o mare petrecere", a spus Sharon.

Ceremonia a fost ideea lui Ozzy, drept compensaţie pentru aventura sa de anul trecut cu o stilistă care a zdruncinat legătura cuplului. Ozzy a făcut terapie împotriva dependenţei de sex, iar cuplul a apelat la terapie pentru a-şi rezolva problemele din căsnicie. Iertarea lui Sharon nu a fost câştigată pe deplin. Ea a descris ce a simţit legat de infidelitatea soţului: "M-am simţit ca o proastă. A fost ca şi cum toată lumea ştia de asta şi râdea de mine. M-am simţit umilită". 

Legătura lor de durată a făcut ca mariajul să merite lupta, a mai spus vedeta de televiziune, scriitoare şi femeie de afaceri. 

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au cunoscut la începutul anilor 1970, într-o perioadă în care Sharon lucra pentru tatăl ei, Don Arden, care era managerul trupei Black Sabbath, al cărei solist era Ozzy Osbourne. Atunci când Ozzy Osbourne a părăsit celebra trupă britanică în 1979, Sharon a preluat compania de management artistic a tatălui ei şi a început o relaţie cu Ozzy, devenindu-i manager şi ajutându-l să îşi lanseze cariera solo. În 2010, Ozzy Osbourne s-a întors la Black Sabbath, formaţia alături de care a lansat 19 albume de studio.

Sharon şi Ozzy Osbourne s-au căsătorit în Hawaii pe 4 iulie 1982 şi au împreună trei copii - Aimee, în vârstă de 32 de ani, Kelly, în vârstă de 31 de ani, şi Jack, în vârstă de 30 de ani.

Familia Osbourne a făcut subiectul unui serial de tip reality-show de mare succes, ce a fost difuzat de postul de televiziune MTV între anii 2002 şi 2005.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.