Cădar Marius, fondatorul celei mai mari şi mai active comunităţi de pariori din România, PariuriX.com, şi-a lansat un blog personal, cadarmarius.ro, prin intermediul căruia doreşte să răspândească experienţele sale de succes şi să interacţioneze pe subiecte interesante din domeniu cu pariorii din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De-a lungul ultimilor 10 ani, Cădar s-a concentrat pe răspândirea informaţiilor esenţiale care să-i ajute pe pasionaţii de adrenalină să realizeze profit pe termen lung la pariuri. În tot acest timp, peste 15.000 de pariori din ţară au fost convinşi de metodele sale şi au făcut pasul către pariurile online. În prezent, peste 60.000 de pariori din România îi urmăresc postările de pe pagina sa de Facebook, acolo unde distribuie ultimele noutăţi, analize şi ponturi. Printre cei care îl urmăresc se regăsesc şi mulţi jurnalişti, întrucât aceştia şi-au dat seama că expertul în pariuri este întotdeauna unul dintre primii care furnizează informaţii importante din fenomen.

De la hobby la profesie

Totul a început însă acum mai bine de 15 ani, pe vremea când specialistul în devenire a descoperit pariurile sportive. Fenomenul nu avea popularitatea de care se bucură astăzi, fapt pentru care Marius a fost nevoit să se documenteze din cărţi şi din alte resurse internaţionale pentru a învăţa cât mai multe despre secretele care se ascund în spatele succesului în pariuri.

După multe lecturi, teste şi analize, rezultatele sale au început să dea roade, motiv pentru care a lansat primul său forum de pariuri online. La numai doi ani de zile după debut, proiectul s-a bucurat de o mare amploare şi a fost rebranduit sub numele de PariuriX. Astăzi, portalul are peste 40.000 de utilizatori înregistraţi şi dispune de cea mai transparentă şi eficientă echipă de tipsteri din România, din care fac parte nume sonore precum: Helmuth Duckadam, Marius Huţu, Dan Ştefănescu, Ionuţ Angheluţă, Florin Caramavrov, Răzvan Codorean, Vali Porcişteanu şi mulţi alţii.

Cădar şi-a câştigat renumele de expert în pariuri după mulţi de muncă în care a răspuns la peste 50.000 de întrebări pe forumul PariuriX, la alte peste 5.000 de mesaje private pe reţelele de socializare, a publicat prima carte dedicată pariurilor sportive care se tipăreşte în România: „PARIURI SPORTIVE FĂRĂ SECRETE”, dar şi alte 4 publicaţii digitale gratuite, menite să-i ajute în special pe pariorii începători, dar şi pe cei mai avansaţi să-şi înceapă drumul spre succes cu dreptul, evitând capcanele regăsite în acest fenomen.

Fiind în relaţii bune cu o bună parte dintre casele de pariuri online licenţiate în România la ONJN, Cădar Marius şi echipa pe care o reprezintă a sărit de fiecare dată în ajutorul membrilor comunităţii care s-au confruntat cu diverse probleme în relaţia cu operatorii de jocuri de noroc, accelerând de cele mai multe ori viteza de soluţionare a respectivelor situaţii.

Învaţă să câştigi ca un profesionist!

Pe blogul lui Cădar Marius vei găsi articole despre pariuri sportive, poker şi casino, care te vor ajuta să câştigi: oferte inedite, strategii testate şi sfaturi de aur de la cei mai buni jucători din lume.

În plus, te vei putea inspira din ponturile şi analizele furnizate de însuşi specialistul Cădar Marius şi vei afla mereu primul despre eventualele schimbări din legislaţie care fac atingere la domeniul jocurilor de noroc, despre noile lansări ale specialistului şi despre anumite oferte personalizate la care nu au acces toţi pariorii. Cu alte cuvinte, vei fi cu cel puţin un pas înaintea celor care nu urmăresc aceste resurse – dacă ai prieteni pariori, fă-le şi lor un serviciu şi trimite-le acest blog.

Îţi va fi mai uşor să te ţii de treabă atunci când ştii că faci parte dintr-un grup. Nu ezita niciodată să laşi comentarii, punând întrebări – atunci când vrei să afli mai multe – sau lansând sugestii – poate că şi alţii au ceva de învăţat din experienţa ta personală!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.