Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, atunci când a fost întrebat dacă ar mai accepta adoptarea OUG 13 privind modificarea legislaţiei penale, că sigur ar accepta OUG 14, actul normativ prin care a fost abrogată OUG 13.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul conferinţei de presă susţinute la Palatul Victoria, Sorin Grindeanu a fost întrebat dacă ar mai accepta acum ca OUG 13 să fie adoptată de guvernul său. ”OUG 14, sigur!”, a răspuns premierul referindu-se la ordonanţa care a abrogat OUG 13.

Întrebat dacă sunt momente din activitatea de premier pe care le regretă, precum episodul mersului la pescuit cu Liviu Dragnea sau când a fost condus de către preşedinţii PSD şi ALDE până la uşa sălii în care a avut loc prima şedinţă a cabinetului său, Grindeanu a zâmbit şi apoi a spus: ”Sunt momente în aceste cinci luni pe care probabil nu le-aş mai face”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.