Fundaşul francez al echipei Atletico Madrid, Lucas Hernandez, a fost reţinut, marţi, după ce nu respectat ordinul prin care nu avea voie să se apropie la mai mult de 500 de metri de fosta sa parteneră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Hernandez este reţinut la comisariatul din Moratalaz, după ce s-a împăcat cu fosta sa parteneră şi au petrecut o vacanţă în Bahamas, deşi ordinul de restricţie era valabil încă două luni. Şi fosta lui iubită este plasată în detenţie.

La 27 februarie, Lucas Hernandez a fost condamnat la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii, după ce a fost acuzat de violenţă domestică.

Şi partenera sa, Amelia Llorente, a fost condamnată la 31 de zile de muncă în folosul comunităţii, iar cei doi nu aveau voie să aibă vreun contact timp de şase luni.

Lucas Hernandez, în vârstă de 21 de ani, a explicat că altercaţia a pornit după ce iubita sa i-a cerut să vină de urgenţă acasă de la o întâlnire cu un prieten şi l-a sunat de 19 ori, dându-i numeroase mesaje.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.