Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, marţi, la Parlament, că nu crede în varianta ca PSD-ALDE să depună o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern, explicând că, atât timp cât există o coaliţie funcţională, Uniunea nu discută despre "variante" precum intrarea la guvernare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dumneavoastră aţi mai văzut vreodată o coaliţie care depune o moţiune de cenzură? Eu nu discut variante, eu discut fapte. (...) Când ei depun ceva, e o situaţie nouă, dar puţin probabil că PSD-ALDE iniţiază o moţiune de cenzură împotriva propriului Guvern. Şi, dacă nu trece, ce fac?", a spus Kelemen Hunor, întrebat dacă ar vota, în baza coaliţiei de colaborare parlamentară încheiată cu PSD, o eventuală moţiune de cenzură.

El a precizat că UDMR nu a primit nicio invitaţie oficială de la PSD privind intrarea la guvernare.

"Până când există premier, până există coaliţie, până când coaliţia are majoritate, nu este un subiect despre care noi putem discuta. Speculaţii, avioane, elicoptere, nu e treaba noastră să discutăm despre astfel de chestiuni", a spus Kelemen.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.