Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL continua procesul de extindere nationala! La 1 iunie 2017 a fost inaugurat al 32-lea centru de infrumusetare No+Vello, in incinta River Plaza Mall din orasul Ramnicu- Valcea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La deschidere au participat atat persoane publice, cat si clienti interesati sa inceapa tratamentele No+Vello. Invitatii s-au delectat cu un candy bar delicios si au beneficiat de Diagnoza Faciala Woodlamp si de Testarea Gratuita a Epilarii Definitive.

Succesul conceptului No+Vello se bazeaza pe pretul fix si unisex de doar 30 euro pe sedinta, indiferent de zona tratata si pe eficienta ridicata a tratamentelor, care transforma clientii in adevarati promotori ai serviciilor.

Nomasvello Ramnicu Valcea aplica in permanenta o campanie de loializare a clientilor, oferindu-le acestora sedinte gratuite de epilare definitiva pentru fiecare 3 prieteni carora le recomanda serviciile No+Vello. Totodata, clientii primesc si puncte pe cardul de fidelitate, acumulate la fiecare plata, cu care isi pot efectua gratuit anumite tratamente. Mai mult, persoanele care au efectuat un tratament cu IPL beneficiaza de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologia ProSkin.

Pe langa toate aceste avantaje competitive, serviciile Nomasvello se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, care asigura eficienta tratamentelor. Un alt atu al brandului No+Vello este ca ofera tratamente de epilarea definitiva si pe piele bronzata, efectuate in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE. Noul salon comercializeaza si produsele profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali proprii pielii, potrivite tuturor tipurilor de ten.

Prin epilarea definitiva cu IPL se elimina parul de prisos si se trateaza foliculita, in timp ce rejuvenarea cu IPL atenueaza ridurile, petele si urmele de acnee. Tehnologia ProSkin de curatare faciala in profunzime actioneaza pe baza ultrasunetelor si a energiei galvanice.

Votata in Martie 2016 de catre Franchise Direct drept una dintre cele mai profitabile afaceri in sistem de franciza din Europa, franciza No+Vello este Nr 1 pe segmentul de ingrijire personala din Top 100 Francize Mondiale, fiind prezenta in acest clasament 4 ani la rand.

Pana la finele anului 2017 reteaua Nomasvello Romania intentioneaza sa numere 40 centre active, cautand in prezent francizati pentru deschiderea de noi saloane in orase precum Baia-Mare, Sibiu, Targu-Mures, Alba-Iulia, Constanta, Timisoara, Galati, Suceava si Piatra-Neamt. Brandul va continua sa se extinda cu noi saloane si in capitala, pentru a fi disponibil in toate centrele comerciale populare din Bucuresti.

Prin sloganul “Frumusetea se ingrijeste” si prin endorsarea tratamentelor sale de catre vedete, bloggeri si alte persoane publice din Romania, Nomasvello subliniaza importanta ingrijirii personale ca rutina zilnica, pentru pastrarea frumusetii naturale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.