UNITER organizează preselecţia pentru ”Gala Tânărului Actor - HOP!”, a XX-a ediţie, în perioada 10 - 12 iulie (cu posibiltatea de prelungire, în funcţie de numărul concurenţilor înscrişi), la Teatrul Naţional ”I.L. Caragiale” din Bucureşti, Sala Mică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preselecţia se adresează tuturor actorilor care au absolvit facultatea (licenţă), începând cu promoţia 2013.

Candidaţii trebuie să trimită la adresa de email doina@uniter.ro un curriculum vitae, copie după diploma de absolvire sau după adeverinţă în cazul absolvenţilor anului 2017, o fotografie (portret, rezoluţie 300 dpi) şi titlul exerciţiului prezentat. De asemenea, dacă există anumite cerinţe tehnice pe care UNITER le poate asigura, trebuie menţionate. 

Data limită de înscriere este 30 iunie. 

Tema acestei ediţii este ”Singurătate - Suportabila singurătate a fiinţei la A.P.Cehov”. 

La Secţiunea INDIVIDUAL, preselecţia va consta în două probe: prezentarea unui moment scenic pe tema impusă, având ca bază texte din opera lui A.P.Cehov ( scrisori, nuvele, piese de teatru), cu durata maximă de 5 minute şi prezentarea unui moment scenic, la libera alegere, care să evidenţieze calităţile şi preocupările stilistice ale candidatului, cu durata maximă de 5 minute.

La Secţiunea GRUP concurenţii vor pregăti un spectacol/ studiu/ work in progress (multi-media, instalaţie, teatru fizic, teatru dans, performance) având ca suport un text cehovian sau un text al unui autor modern, contemporan ce are ca temă revizitarea operei cehoviene. Durata maximă: 30 minute. Componenţa maximă a unui grup - 6 persoane.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.