Premierul Sorin Grindeanu va merge, miercuri şi joi, la Paris, pentru a participa la ceremonia de aderare a României la Agenţia pentru Energie Nucleară a OCDE (NEA), ocazie cu care va avea şi o întâlnire cu omologul său, premierul francez Édouard Philippe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Miercuri, prim-ministrul va participa la ceremonia de aderare a României la Agenţia pentru Energie Nucleară a OCDE (NEA), în prezenţa Secretarului General al OCDE, Angel Gurria, şi a Directorului General al NEA, William Magwood. De asemenea, premierul va avea o întâlnire separată cu Secretarul General OCDE, Angel Gurria, informează Guvernul.

La ceremonia de aderare a României la Agenţia pentru Energie Nucleară a OCDE, şeful Executivului va fi însoţit de ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan.

Joi, premierul Grindeanu se va întâlni şi cu şeful Executivului francez, Édouard Philippe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.