Mai multe gospodării din localitatea teleormăneană Vităneşti, curtea bisericii din comună şi parcul au fost inundate, sâmbătă, în urma precipitaţiilor abundente. Solicitaţi la numărul de urgenţă 112, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Alexandria au intervenit rapid la faţa locului cu mai multe utilaje pentru evacuarea apei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, sâmbătă, în localitatea Vităneşti au fost inundate câteva gospodării, curtea bisericii şi parcul din comună, din cauza precipitaţiilor abundente, apa ameninţând să pătrundă şi în casele oamenilor.

Alertaţi despre acest lucru pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, pompierii militari din cadrul Detaşamentului Alexandria au intervenit rapid la faţa locului cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un camion de interventie, cu patru motopompe transportabile.

De asemenea, membrii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) al localităţii Vităneşti au intervenit cu o autocisternă şi o motopompă din dotarea primăriei.

Apa a fost evacuată la o distanţă de siguranţă, pericolul inundării locuintelor fiind eliminat, a mai informat ISU Teleorman.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.