Două zboruri au înregistrat întârzieri pe aeroportul din Iaşi marţi dimineaţă, din cauza grevei controlorilor de trafic, ambele pe rute interne, însă nicio cursă aeriană nu a fost anulată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astfel zborul Iaşi - Otopeni a decolat de la Iaşi la ora 10.20, în loc de 9.30, în timp ce zborul BlueAir Timişoara-Iaşi va ateriza pe aeroportul ieşean cu o întârziere de 45 de minute, adică la ora 12.00, în loc de 11.15.

"Nu sunt mari probleme deocamdată şi nu avem călători blocaţi. Nu există zboruri anulate, dar pot apărea unele întârzieri”, a declarat pentru News.ro, directorul aeroportului din Iaşi, Alexandru Anghel.

După ora 12.00, sunt programate zboruri către şi dinspre Otopeni, Roma, Londra, Bergamo, Viena şi Bologna.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului Iaşi, în total, după ora 9.00 sunt programate 25 de zboruri, respectiv 15 aterizări şi 10 decolări.

Conducerea aerogării ieşene speră ca niciuna dintre curse să nu fie anulată, iar întârzierile să aibă o durată cât mai mică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.