Reprezentanţii Serviciului Naţional de Sănătate (NHS) au actualizat joi după-amiază bilanţul răniţilor în urma atentatului sinucigaş de la Manchester Arena. În acest sens, un număr de 116 persoane au primit îngrijiri medicale în urma exploziei, dintre care 75 au fost internate în opt spitale diferite din zona metropolitană Manchester, transmite The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De asemenea, un număr de 23 de persoane rămân internate în ”îngrijire critică” în urma atentatului sinucigaş, care a zguduit Manchester Arena la scurt timp după finalizarea unui concert al cântăreţei americane Ariana Grande.

Reprezentanţii NHS au ţinut să precizeze că ”cei 23 de pacienţi în îngrijire critică nu înseamnă că 23 sunt în stare critică”.

Royal Infirmary a primit cel mai mare număr de pacienţi -19 persoane fiind internate în spital în urma atentatului, dintre care cinci în stare critică. Între timp, medicii tratează nouă răniţi, dintre care cinci în stare critică la spitalul Wytheshawe.

Printre spitalele care au primit răniţi se numără şi spitalul Royal Oldham, spitalul General North Manchester, spitalul Royal Bolton şi spitalul Stepping Hill din Stockport.

De asemenea, alte trei spitale  i-au externat pe toţi pacienţii răniţi în urma atentatului sinucigaş de la Manchester.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.