Circa 45 de ansambluri rezidenţiale, cu o valoare de piaţă de peste 275 milioane euro, vor fi lansate la Târgul Imobiliar Naţional (tIMOn), care se va desfăşura în perioada 25-28 mai, la Arena Naţională, au anunţat organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dezvoltatorii imobiliari vor lansa cinci faze noi ale ansamblurilor de mari dimensiuni precum : GVI Town fazele 3 si 4, GranVia Park fazele 3 si 4, Onix Pipera, New Point Pipera şi Ivonco Pantelimon, care vor avea peste 400 de apartamente fiecare fază.

„După ani buni în care dezvoltările au reînceput timid, cu ansambluri de mici dimensiuni, dezvoltatorii reducându-şi vizibil riscurile, asistăm astăzi la o adevărată erupţie de ansambluri de mari dimensiuni în Bucureşti . (...) Greşelile trecutului au fost învăţate atât de către dezvoltatori, cât şi de cumpărători şi, deşi există posibilitatea de achiziţie imobiliară din stadiul de proiect, expunerea este una mult mai mică pentru ambele părţi implicate în procesul de achiziţie imobiliară” , a declarat directorul tIMOn, Vlad Vlăsceanu.

În cadrul târgului vor mai fi inaugurate 40 de proiecte de dimensiuni mici, cu o valoare de piaţă de peste 200 milioane euro.

Dezvoltatorul imobiliar Gindi Group împreună cu firma Real-Sol vor lansa două faze ale ansamblului rezidenţial GViTown, prin care vor construi 130 de apartamente, cu o investiţie de 8 milioane de euro.

Grupul spaniol Gran Via Real Estate investeşte 13 milioane de euro în faza a doua a proiectului Gran Via Park, după ce a vândut deja integral primele 324 de apartamente.

Dezvoltatorul a început deja construcţia celei de-a doua faze, ce însumează 310 locuinţe. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.