Omul de afaceri Zoltan Teszari neagă că l-ar cunoaşte pe Traian Băsescu, după ce Antena 3 a difuzat înregistrări ale unor discuţii dintre el şi administratorul Ioan Bendei, în care spunea că a fost vizitat de "nea Traian" şi de "Răducu", postul de televiziune considerând că este vorba fostul şef al statului şi despre ginerele acestuia Radu Pricop..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noi înregistrări telefonice în care apar Teszari şi Bendei vorbind despre ”nea Traian” ori ”Nuţi” sau ”Răducu” au fost prezentate joi, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

Într-o discuţie cu subordonatul său Ioan Bendei, Zoltan Teszari îi spune acestuia că a fost vizitat de ”nea Traian şi Răducu”, care au stat la el ”până seara”, jurnaliştii Antena 3 considerând că ar fi vorba despre Traian Băsescu şi despre ginerele acestuia, Radu Pricop. Mai mult, afirmă că vizita a avut loc pe 20 aprilie 2013, la numai o zi după denunţul făcut de Ioan Bendei împotriva lui Sorin Alexandrescu, fostul director general Antena TV Group şi că, potrivit informaţiilor Antena 3, în ziua respectivă Traian Băsescu nu a fost la Cotroceni. Radu Pricop este avocatul lui Ioan Bendei din 2014, având delegaţie de la RCS&RDS, mai susţine Antena 3.

În replică, Teszari spune că pe Traian Băsescu nu l-a cunoscut niciodată, nu l-a întâlnit, n-a participat la nicio întâlnire, publică sau privată, reuniune sau orice alt eveniment unde acesta să să fie prezent.

"N-am vorbit la telefon, n-am comunicat prin mail sau sms. Nu cunosc pe nimeni din familia sa. N-am comunicat cu domnia sa nici prin intermediari, prieteni sau cunoştinţe", afirmă Teszari într-un comunicat.

El precizează că în conversaţia cu Bendei vorbea despre Sirian Traian, asociat-fondator RCS din anul 1994 şi despre fiul acestuia – Sirian Radu (Răducu).

"Consider că aceste conversaţii au fost prezentate în spaţiul public în mod trunchiat, schimbându-li-se contextul real. În acest fel, opinia publică a fost indusă în eroare", conchide Teszari.

Şi Traian Băsescu a negat că l-ar cunoaşte pe Teszari.

”Nu am vorbit cu Zoltan Teszari, nici nu ştiu cum arată. Nu-l cunosc. Poate la vreo recepţie ne-am întâlnit. (...) Vă asigur că n-am fost niciodată cu Radu Pricop la Oradea, nu-mi aduc aminte să-l fi întâlnit vreodată pe Zoltan Teszari, nici nu ştiu cum arată”, a spus fostul preşedinte Traian Băsescu, joi, la România TV.

 

 
 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.