Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a apreciat, vineri, că răspunsul dat de Guvern Curţii Constituţionale la sesizarea fostei sale soţii, Bombonica Prodana, privind abuzul în serviciu ”este o probă de mare specializare juridică”, în condiţiile în care la Parlament nu exista practica de a da puncte de vedere în speţele care privesc procese ale persoanelor fizice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E o probă de mare specializare juridică şi constituţională. Noi, de exemplu, de la Parlament nu dăm astfel de răspunsuri. Camera Deputaţilor nu răspunde la solicitări făcute pentru speţe ale unor persoane fizice aflate în procese. Noi răspundem când sunt dispute constituţionale între instituţii, conflict între instituţii, contestaţii făcute de Avocatul Poporului. Nu intrăm în astfel de... Dar probabil la Guvern este o altă practică. Nici nu cred că premierul Grindeanu a ştiut despre ce e vorba”, a declarat Liviu Dragnea, întrebat ce părere are despre punctul de vedere transmis de Guvern Curţii Constituţionale la excepţia invocată de către fosta sa soţie, Bombonica Prodana.

Preşedintele PSD a declarat, totodată, că relaţiile sale cu premierul Grindeanu sunt foarte bune. ”Sunt bune, sunt foarte bune”, a spus Dragnea.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat joi, că punctul de vedere privind excepţia de neconstituţionalitate invocată de Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, l-a dat Ministerului Justiţiei, aceasta fiind procedura, dar aceste puncte de vedere pleacă de la Executiv sub semnătura prim-ministrului. Grindeanu a subliniat că nu vrea să interfereze în ceea ce înseamnă munca pe care specialiştii o fac.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.