Silvio Berlusconi a comis o nouă gafă la un eveniment de campanie din Monza, după ce a glumit cu privire la diferenţa de aproape 25 de ani între Brigitte şi Emmanuel Macron. Miliardarul italian a numit-o pe noua Primă Doamnă a Franţei o ”mamă frumoasă” a preşedintelui Macron, transmite DPA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Avem drept preşedinte francez un tip de 39 de ani, care are totuşi o experienţă de muncă bună şi, înainte de toate, are o mamă frumoasă care l-a ţinut de braţ de când era doar un băiat”, a glumit Berlusconi.

Brigitte Macron are 64 de ani, în vreme ce Emmanuel Macron a devenit la vârsta de 39 de ani cel mai tânăr preşedinte al Franţei.

Cei doi s-au cunoscut atunci când Brigitte avea deja 39 de ani şi era profesoară de teatru la Liceul Providence din Amiens.

Însă, Berlusconi nu este un străin cu privire la relaţiile de dragoste dincolo de genraţii, iubita sa fiind cu 49 de ani mai tânără.

De asemenea, fostul premier italian a fost judecat pentru că a încercat să întreţină relaţii sexuale cu o minoră, dar magistraţii l-au achitat din cauza lipsei dovezilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.