Ministrul Dezoltării Regionale, Sevil Shhaideh, le-a cerut primarilor din Dolj să grăbească lucrările începute prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) şi să solicite ministerului decontarea cheltuielilor, adăugând: ”Avem cash-ul asigurat, nu avem nicio problemă în asigurarea surselor de finanţare”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Ministrul Sevil Shhaideh, prezentă, miercuri seară, la Craiova, la o întâlnire cu primarii din Dolj, a făcut apel la cei 111 edili să grăbească ritmul lucrărilor la proiectele realizate prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi să ceară decontarea facturilor cât mai repede. "Ce aştept eu de la dumneavoastră uitându-mă la execuţia bugetară pe care o aveţi pe PNDL 1 este să grăbiţi lucrările, să veniţi cu facturi la decontat. Avem cash-ul asigurat. Nu avem nicio problemă în asigurarea surselor de finanţare. Vă solicit să aveţi o discuţie foarte aplicată cu constructorii dumneavoastră şi să veniţi cu facturile la decontare. Nu putem să justificăm nevoie de infrastructură atât timp cât dumneavoastră aveţi contracte din 2015 şi aţi decontat 10% din ele", le-a spus Sevil Shhaideh primarilor doljeni. Sevil Shhaideh a mai spus că de la 1 ianuarie 2018 pentru fiercare unitate administrativ teritorială se va asigura un minimum de resurse financiare de 750 lei pentru fiecare locuitor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.