Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că pe el nu îl interesează cum iese Legea graţierii din Senat, pentru că el nu âi va da drumul proiectului pentru dezbatere în Camera Deputaţilor până când nu va avea garanţii din partea Guvernului şi a Ministerului Justiţiei că aceasta face parte dintr-un pachet legislativ care rezolvă problemele din penitenciare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dragnea a spus că face ”un ultim apel” la Guvern şi la Ministerul Justiţiei să prezinte ”în termen rezonabil” dacă Legea graţierii şi alte proiecte legislative pe care le-au anunţat ca intenţie pot rezolva problemele din penitenciare.

”Mă interesează mai puţin cum va ieşi legea de la Senat pentru că, atunci când ajunge la Camera Deputaţilor, eu personal nu îi voi da drumul până nu am garanţii că face parte dintr-un pachet care rezolvă problema”, a anunţat Dragnea.

Liderul PSD a menţionat că în acest context au apărut divergenţe între conducerea partidului şi Şerban Nicolae, care, prin urmare, a fost înlocuit cu Mihai Fifor la şefia grupului PSD din Senat şi cu Robert Cazanciuc la Comisia juridică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.