Membrii conducerii PNL Bucureşti şi liderii organizaţiilor de sector, cu excepţia Ancăi Boagiu, preşedintele PNL Sector 2, şi-au anunţat susţinerea pentru candidatura lui Cristian Buşoi la preşedinţia partidului

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conducerea aleasă a PNL Bucureşt (alături de noii preşedinţi ai organizaţiilor de sector) şi-a arătat, printr-o serie de declaraţii şi postări publice, susţinerea pentru Cristian Buşoi pentru funcţia de preşedinte al PNL.

”Întreaga conducere a PNL Bucureşti aleasă în data de 8 aprilie 2017 şi-a declarat susţinerea pentru Cristi Buşoi: Marius Vintilă, prim-vicepreşedinte PNL Bucureşti; Cristi Popescu, prim-vicepreşedinte PNL Bucureşti; Mirela Zivari, vicepreşedinte PNL Bucureşti; Ciprian Ciucu, vicepreşedinte PNL Bucureşti; Hazem Kansou, secretar general PNL Bucureşti”, transmite biroul de presă al PNL

De asemenea, Buşoi este susţinut de 5 din 6 preşedinţi ai organizaţiilor de sector, singurul nume care lipseşte fiind cel al Ancăi Boagiu, preşedintele PNL Sector 2. Este vorba de preşedinţii organizaţiilor de sector Victor Picu, preşedinte PNL Sector 1; Florin Alexe, preşedinte PNL Sector 3; Răzvan Sava, preşedinte PNL Sector 4; Cristian Olteanu, preşedinte PNL Sector 5 şi Cornel Pieptea, preşedinte PNL Sector 6. 

”Credem cu tărie că forţa PNL va veni din unitate, echilibru şi coerenţă. Ştim că PNL are nevoie de o echipă puternică şi de un program concret pentru România. PNL are nevoie de un drum sigur şi drept pentru a-şi recâştiga încrederea în rândul electoratului de dreapta şi locul în istoria României. Cristi Buşoi este cel mai potrivit să îl conducă pe acest drum. Cristi Buşoi a demonstrat în cei 21 de ani de când este membru PNL că este un om integru, hotărât şi nu în ultimul rând dedicat Partidului Naţional Liberal şi valorilor sale. A demonstrat că este un om de echipă, care ştie ce face şi care munceşte exclusiv în interesul PNL şi al României”, se arată în declaraţia comună a şefilor de organizaţii din Bucureşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.