Conducerea PNL Buzău a anunţat că organizaţia judeţeană a partidului îl va sprijini la alegerile de luna viitoare pe Ludovic Orban în lupta pentru preşedinţia PNL.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Liderii din Buzău au transmis, vineri, printr-un comunicat de presă, că în Biroul Politic judeţean al organizaţiei a fost luată decizia ca filiala judeţeană să-l sprijine în alegerile viitoare pe candidatul Ludovic Orban.

”În urma întrunirii Biroului Politic Judeţean al Organizaţiei PNL Buzău, s-a decis susţinerea în cursa pentru preşedinţia PNL a candidatului Ludovic Orban. Aseară, a avut loc prima şedinţă a noului Birou Politic Judeţean al Organizaţiei PNL Buzău. Pe ordinea de zi s-a pus în discuţie, ca o consecinţă a interesului pe care membrii PNL Buzău au arătat-o cu privire la viitoarele alegeri care vor avea loc la nivel naţional în interiorul partidului, problema susţinerii unui candidat. Cu majoritate de voturi, liberalii buzoieni au decis să sprijine candidatura lui Ludovic Orban”, se arată într-un comunicat remis, vineri, de conducerea PNL Buzău.

În acelaşi comunicat, liberalii buzoieni au adăugat că Orban a dat mereu dovadă de implicare în partid şi de aceea filiala judeţeană îi va acorda votul luna viitoare.

”Considerăm că valorile preşedintelui ales al PNL trebuie să se suprapună în totalitate cu cele ale partidului, iar domnul Orban a dat întotdeauna dovadă că principiile dumnealui converg cu cele ale liberalismului. În egală măsură, domnul Ludovic Orban a dat mereu dovadă de implicare activă in PNL,  cu verticalitate şi onestitate, indiferent de dificultăţile cu care s-a confruntat partidul”, se mai arată în comunicatul remis de PNL Buzău.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.