Traficul rutier se va desfăşura cu restricţii, vineri, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti al autostrăzii A2, din cauza unor lucrări de asfaltare. Tor din cauza unor lucrări vor fi restricţii de circulaţie şi pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara - Lugoj, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit sursei citate, pe autostrada A2, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, între kilometrii 199+100 şi 198+600 de metri, vineri se vor executa lucrări de asfaltare pe banda numărul unu, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua. Pe acelaşi sens de mers, între kilometrii 168+600 şi 168+100 de metri, se va lucra pe banda destinată traficului greu.

De asemenea, vor fi restricţii de circulaţie, tot din cauza unor lucrări de asfaltare, şi pe autostrada A1, pe sensul de mers Timişoara - Lugoj, între kilometrii 473 şi 474. Lucrările au loc pe benzile unu şi de urgenţă, iar autovehiculele vor fi redirecţionate pe banda a doua.

Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu prudenţă, să se asigure la schimbarea benzilor de circulaţie şi să respecte semnalizarea temporară instituită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.