Un turist din Israel, venit în România pe Valea Prahovei, a fost grav rănit în urma unui accident produs, joi după-amiază, pe Valea Azugii, el având atât mâinile, cât şi picioarele fracturate. La faţa locului, a fost solicitat un elicopter SMURD, care îl va prelua pe rănit, după ce acesta va fi coborât de pe munte de către salvamontişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Turistul, în vârstă de 45 de ani, este israelian şi a căzut în timp ce se afla pe munte, pe Valea Azugii, având membrele superioare şi pe cele inferioare fracturate.

Potrivit datelor furnoizate de către reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova, care intervin în acest caz, bărbatul a suferit o paraplegie, neputându-şi mişca nici mâinile, şi nici picioarele.

El va fi coborât de către un echipaj de la Salvamont până în Sinaia, de unde va fi preluat de către echipajul de la ambulanţă şi dus pe stadionul din oraş, unde va fi aşteptat de elicopterul SMURD.

Nu se cunosc deocamdată circumstanţele în care bărbatul a fost rănit, primele informaţii arătând că el a urcat pe munte cu o motocicletă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.