Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a declarat, marţi, că antrenorul Laurenţiu Reghecampf a greşit la meciul cu Dinamo, deoarece ar fi trebuit să conserve rezultatul de 1-1, însă a apreciat că tot gruparea sa va câştiga titlul în Liga I.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Noi am jucat, ei au avut o altă tactică de joc, am luat două goluri pe care le-am făcut cadou. Ce caută el, De Amorim? Nu a băgat în viaţa lui o alunecare, mai ales că era acolo Momcilovici. Noi am băgat un jucător, care în loc să ne dea un plus, ne dă un minus. Nu are rost să mai comentăm. Zic că e o greşeală al lui Reghe, fără să-l acuz. Dacă la 1-1 suntem campioni, ce am nevoie să mai atac, când ei nu mai puteau să alerge. Noi eram la mijlocul terenului cu mingea şi nu ne ataca nimeni. Păi Tamaş dacă avea mingea trebuia s-o dea în spate la Niţă. Stilul ofensiv o fi inoculat, dar trebuie să-ţi vezi interesul. Vreau arbitraj european, a lăsat jocul tare de la început, fotbalul se joacă la minge, nu se mai joacă agresiv, călcăm pe cap, pe gleznă. Sunt la fel de optimist, nu pot spune mai mult, dar da, tot noi vom fi campioni. Pot spune că FC Viitorul are două meciuri mai tari, mai grele, cu Craiova, care e în formă, şi CFR, noi avem două meciuri puţin mai uşoare, dar suntem mai valoroşi. La fotbal, Dumnezeu cam face dreptate. Cine are valoare câştigă", a declarat Becali, la DigiSport Matinal.

Becali speră ca Laurenţiu Reghecampf să rămână la Steaua: "Dacă nu a semnat, continui cu el, mai are încă un an contract, eu vreau să continui cu el. E posibil să fi semnat şi nu-mi spune. Depinde de el, dacă a semnat o să plece, dacă nu a semnat nu o să plece."

Finanţatorul stelist a mai spus că uneori antrenorul Laurenţiu Reghecampf se supără de anumite critici şi reacţionează ca un copil. "Când eşti la o echipă mare, eşti ciondănit şi bârfit din toate părţile, ţi se par anumite chestii nedrepte, el este un om extraordinar de bun, dar uneori reacţionează ca un copil şi se supără", a declarat Becali.

Gigi Becali este mulţumit că echipa sa a avut parte de sprijinul suporterilor: "Fanii şi-au dat seama că palmaresul e aici, ce să aştepte cinci ani, că face CSA o echipă, inventează ceva acum să joace la amatori? Fanii vor să meargă la stadion, cu cine o să joace, cu Avântul Braşov sau Ghimpaţii din Deal?".

Becali a menţionat că nu va interveni la echipă după eşecul cu Dinamo. "Dacă nu-mi convenea spuneam acuma, ce să fac, să cert ghinionul? Nu am ce să spun. I-am distrus psihic, i-am năucit, noi am fost proşti că le-am dat ocazia să bată cu 2-1", a adăugat el.

Echipa Dinamo a câştigat, cu scorul de 2-1 (1-0), meciul susţinut, luni, pe Arena Naţională, în compania formaţiei FCSB, în etapa a VIII-a a play-off-ului Ligii I.

Dinamo a marcat prin Hanca '34, '90+6, ambele goluri din penalti. Pentru FCSB a înscris Pleaşcă '53.

În clasament, FCSB şi FC Viitorul au câte 38 de puncte, iar Dinamo este pe locul trei, cu 36 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.