Noul prefect al judeţului Buzău, Carmen Adriana Ichim, a fost învestită în funcţie, miercuri, de către directorul Direcţiei Generale pentru Relaţiile cu Instituţiile Prefectului din MAI, Tudor Iulian Gheorghe. Ichim a declarat că va face tot ce stă în puterile sale ”pentru a îndeplini cu stricteţe toate datoriile funcţionarului public, astfel încât cetăţeanul să fie pe primul plan”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă asigur că voi face tot ce stă în puterile mele pentru a îndeplini cu stricteţe toate datoriile funcţionarului public, astfel încât cetăţeanul să fie pe primul plan. Experienţa mea profesională cât şi pregătirea mea în domeniul juridic şi tehnic îmi vor fi de folos în îndeplinirea acestei îndatoriri. Vă asigur de spiritul meu de echipă, de profesionalism, de corectitudine, de disciplină profesională, rigurozitate şi onestitate.  Vreau să vă mulţumesc că sunteţi alături de mine şi ce îmi doresc mie vă doresc şi dumneavoastră. Multă sănătate şi putere de muncă să facem din Buzău într-adevăr un judeţ de care să fim mândri”, a declarat Carmen Adriana Ichim, noul prefect al judeţului Buzău.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, prezent la ceremonia de învestire, i-a urat noului prefect mult succes în noua funcţie şi l-a asigurat de tot sprijinul instituţiei pe care o conduce.

”Sunt convins că va respecta cu stricteţe legalitatea pentru că are o experienţă în administraţie şi cunoaşte foarte bine problemele judeţului. În afară de responsabilitatea pe care o are, este şi o mare onoare. Vă asigur de tot sprijinul unităţii administrativ teritoriale pe care efemer o conduc, sunt ferm convins că sunt în asentimentul tuturor primarilor din judeţ şi cred că începând de azi în judeţul Buzău a început să apară normalitatea”, a declarat Petre Emanoil Neagu.

Şi primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, a afirmat că are încredere în noul prefect şi şi în programul Guvernului.

”Vin dintr-o vizită în Japonia, Coreea de Sud şi China. Trei ţări cu trei modele economice de succes în care baza pe educaţie, corectitudine şi organizare au dus acele ţări în topul mondial al dezvoltării economice. Practic, ţări fără resurse. Buzăul are resurse, cea mai importantă fiind resursa umană, trebuie să o folosim cum trebuie şi cred în dumneavoastră pentru că ce aţi făcut până acum aţi făcut pe această linie de corectitudine şi sunt convins că împreună cu Guvernul să reuşim cu toţii să facem un Buzău mai bun”, a spus primarul Constantin Toma.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.