Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, i-a ameninţat cu demiterea pe directorii direcţiilor regionale de drumuri şi poduri (DRDP) din cadrul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), în timpul unei şedinţe de urgenţă, în cazul în care va sesiza probleme pe care aceştia nu le-au rezolvat, a informat marţi compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cuc a participat la şedinţa convocată de directorul general al CNAIR, Ştefan Ioniţă, şi a cerut directorilor să fie prezenţi mai mult pe teren pentru a supraveghea atent lucrările.

“Am să vin inopinat în judeţe, fără presă, şi în cazul în care sesisez probleme pe care nu le-aţi rezolvat, la următoarea şedinţă nu vom mai discuta în aceeaşi formulă”, a avertizat ministrul.

Discuţiile au vizat în special problemele legate de infrastructura rutieră, urgentarea procedurilor pentru începerea lucrărilor de execuţie şi întreţinere, continuarea controalelor pe şantiere, dar şi posibilitatea executării marcajelor rutiere în regie proprie.

Şedinţa a venit la scurt timp după ce poliţiştii din judeţul Argeş au anunţat că vor amenda CNAIR pentru că nu a luat măsuri pentru reducerea efectelor poleiului, după ce pe autostrada Bucureşti-Piteşti (A1) şi pe o bretea a acesteia s-au produs mai multe accidente din cauza poleiului.

Totodată, reprezentanţii CNAIR au declarat recent, pentru News.ro, că vor contesta în instanţă amenda pe care ar putea s-o primească de la Poliţia Capitalei, după ce ONG-ul "România Fără Gropi" a depus o plângere din cauza gropilor de pe centura Capitalei şi a lipsei marcajelor rutiere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.