Autorităţile sud-africane au revizuit bilanţul la 20 de morţi, printre care se numără 19 elevi, după ce un microbuz şcolar a intrat într-un camion şi a explodat în flăcări în provincia Mpumalanga, situată la nord de capitala administrativă Pretoria, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şi şoferul microbuzului şcolar şi-a pierdut viaţa în tragedia rutieră din provincia Mpumalanga.

Potrivit primelor informaţii, microbuzul îi transporta pe elevi de la şcoală spre casă atunci când s-a ciocnit cu un camion între oraşele Verena şi Bronkhorstpruit.

De asemenea, mai mulţi copii au fost răniţi în accident.

Purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgenţă a explicat că trupurile copiilor morţi sunt blocate între fiarele contorsionate ale microbuzului din provincia Mpumalanga.

Anchetatorii nu au informaţii despre cauzele accidentului rutier. Însă, mulţi sud-africani îşi pierd viaţa în accidente rutiere, iar 235 de oameni au murit doar în incidentele rutiere din weekend-ul Paştelui.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.