Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a povestit că şi-a petrecut vacanţa de Paşte la pescuit în ocean şi că şi-a făcut poze pe aeroportul din Doha cu românii pe care i-a întâlnit acolo, precizând că nu va spune exact unde a fost deoarece cei care sunt susţinuţi financiar în mod serios să îl urmărească peste tot zi şi noapte trebuie să muncească pentru acei bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întrebat unde şi-a petrecut vacanţa de Paşte, Liviu Dragnea a spus că ”la pescuit”, precizând că a prins o captură mare şi că ”pescuitul în ocean este total diferit faţă de pescuitul la ştiucă”.

”Sigur că e mai important unde merg eu, dacă plec 2-3 zile, cred că este un subiect naţional. Am fost la pescuit, nu o să vă spun unde din două motive: cei care sunt susţinuţi financiar în mod serios să mă urmărească peste tot zi şi noapte cred că totuşi trebuie să muncească pentru acei bani. Şi în al doilea rând, ca să creez şi pentru cei cu care am fost la pescuit aceeaşi situaţie jenantă în care să meargă peste ei nu ştiu ce investigatori... Nu o s-o fac. Dar probabil că astăzi sau mâine o să pun nişte poze, o să le fac publice”, a spus Liviu Dragnea.

Întrebat dacă a venit miercuri de la Doha, Dragnea a confirmat, spunând că şi-a făcut acolo poze cu românii din aeroport.

”Am făcut foarte multe poze în aeroport în Doha cu români care au venit să facem poze şi vom face în continuare oriunde o să merg. Nu am ştiut că este o infracţiune, deocamdată. Numai că chiar nu vreau, nu am făcut nicodată şi nu am să fac un mare eveniment dintr-o plecare a mea, că merg undeva în ţară sau în afara ţării. Când am fost întrebat, nu am ascuns. Dar de ce trebuie să fie asta un mare eveniment, chiar nu înţeleg”, a mai spus preşedintele PSD.

Potrivit HotNews, Liviu Dragnea şi-ar fi petrecut vacanţa de Paşte în Maldive, ţară în care a ajuns făcând o escală la Doha, în Qatar.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.