ProCinema sărbătoreşte 13 ani de la lansare, miercuri, cu un program special, alcătuit din filmele ”Povestea lui Lance Armstrong/ The Armstrong Lie”, ”Inside job: Adevărul despre criză” şi ”Atlasul norilor/ Cloud Atlas”, care vor fi difuzate de la orele 18.00, 20.30, respectiv 23.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Documentarul ”Povestea lui Lance Armstrong”, care va fi difuzat de la ora 18.00, prezintă parcursul carierei lui Lance Armstrong, din primii ani şi până în momentul în care a recunoscut public faptul că s-a dopat. Cu o nominalizare la Bafta Awards în 2014, documentarul prezintă cariera sportivului chiar din perspectiva sa, informează ProCinema.

ProCinema continuă programul aniversar, de la 20.30, cu documentarul ”Inside job: Adevărul despre criză”, în care Matt Damon este vocea care povesteşte despre stabilitatea financiară şi criza globală din 2008. Printre personajele celebre din lumea financiară care apar în această producţie se numără George Soros, Christine Lagarde şi Nouriel Roubini.

”Adevărul despre criză” a primit premiul Oscar pentru cel mai bun documentar în anul 2011.

În filmul ”Atlasul norilor”, programat miercuri, la ora 23.00, actorii Halle Berry, Tom Hanks, Hugh Grant, Jim Broadbent şi Susan Sarandon spun şase poveşti diferite, care se întâmplă în timpuri diferite, fiecare actor având roluri multiple. După ce a terminat filmările, Halle Berry a declarat că acesta a fost unul dintre cele mai interesante proiecte din care a făcut parte. ”Atlasul norilor” a câştigat 16 premii şi a primit alte 73 de nominalizări.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.