Un rapper australian, cunoscut sub numele de scenă 2pec, a sărit în ocean şi a înotat în larg, pentru a evita să achite nota de plată dintr-un restaurant, potrivit unor documente depuse în Tribunalul din Queensland, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţiştii au pornit în urmărirea rapperului, la bordul unor ambarcaţiuni rapide. După ce a fost prins, rapperul a spus că a fugit din restaurant pentru că se grăbea să ajute o prietenă care era pe cale să nască pe plajă, potrivit presei locale.

Nota de plată era de peste 600 de dolari australieni (450 dolari americani).

Rapperul Terry Peck, care a fost acuzat de furt şi agresiune, a spus ulterior că homarii pe care i-a mâncat în acel restaurant cu specific marin erau ”prea arşi”.

Artistul, în vârstă de 33 de ani, s-a prezentat la tribunal, luni, după incidentul care a avut loc în restaurantul Omeros Bros din staţiunea estivală Surfers Paradise, aflată pe coasta estică a Australiei.

Consumaţia lui din acest restaurant a constat în doi homari, o caracatiţă, 21 de pahare de votcă cu stridii şi ”mai multe beri Corona”.

”Dumnezeule! A mâncat toate acestea de unul singur?”, a exclamat, mirat, judecătorul Joan Wghite, care, potrivit ABC News, a decis totuşi că rapperul poate fi eliberat pe cauţiune.

Un angajat al restaurantului, Mark Hunnybun, a respins criticile referitoare la standardele culinare ale stabilimentului: ”Ne mândrim cu faptul noi preparăm homarii într-o manieră perfectă”.

După acest incident, presa din Australia a început să fie tot mai interesată de muzica rapperului 2pec, care îşi produce singur piesele, şi a descoperit că în repertoriul lui se află un single care se intitulează ”Ozi Ozi Ozi Oy Oy Oy”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.