Un bărbat de 26 de ani a fost reţinut de procurorii din Tulcea după ce, băut fiind, a tras cu o armă de vânătoare pe care o deţinea ilegal înspre o persoană cu care a avut un conflict, în faţa unui bar din Măcin, însă l-a împuşcat mortal pe fratele său şi a rănit un alt bărbat, el urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat al Parchetului Tribunalului Tulcea, în noaptea de 9 spre 10 aprilie, a avut loc un conflict în faţa unui bar din localitatea Măcin între un tânăr de 26 de ani, doi fraţi ai săi şi tatăl lor, pe de o parte, şi un alt grup de persoane, pe de altă parte.

La un moment dat, tânărul de 26 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a tras două focuri cu o armă de vânătore deţinută ilegal înspre o persoană din celălalt grup, însă l-a împuşcat mortal pe fratele său şi a rănit un alt bărbat.

Tânărul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru omor, tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, uz de armă letală fără drept şi contrabandă. El urmează să fie prezentat, marţi, Tribunalul Tulcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.