Finala primului sezon al emisiunii ”Vocea României Junior”, difuzată de postul de televiziune Pro TV, câştigată de o concurentă în vârstă de 9 ani, Maia Mălăncuş, a fost lider de audienţă la nivel naţional şi urban, duminică seară, fiind urmărită de 1.416.000 de telespectatori din întreaga ţară.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La nivel naţional, ”Vocea României Junior” a fost lider de audienţă cu 7,9 puncte de rating şi 16% cotă de piaţă, spre deosebire de televiziunea situată pe locul al doilea în clasament, Kanal D, care a obţinut 7,5 puncte de rating şi 15,2% cotă de piaţă, informează Pro TV.

La nivel urban, emisiunea s-a situat pe primul loc în clasamentul audienţelor, cu 8,8 puncte de rating şi 17,5% cotă de piaţă, spre deosebire de Antena 1, care a ocupat locul al doilea în top, cu 6,4 puncte de rating şi 12,8% cotă de piaţă.

Maia Mălăncuş, antrenată de Marius Moga, a primit trofeul ”Vocea României Junior” şi un premiul în valoare de 50.000 de euro.

În finală, câştigătoarea a cântat piesa ”K la meteo”, alături de What’s Up, dar şi melodia ”Pe barba mea”, alături de antrenorul ei, Marius Moga. Câştigătoarea a încheiat competiţia cântând melodia ”Girl on fire”.

Marius Moga a declarat că este timpul ca mai mulţi copii să lanseze piese originale, adaptate vârstei lor. ”Sunt foarte bucuros că Maia este câştigătoarea primului sezon «Vocea României Junior» şi sunt mândru că m-a ales pe mine să-i fiu antrenor. Are o putere incredibilă şi, pe cât de talentată şi carismatică e, pe atât e de muncitoare. Am avut o echipă extraordinară şi cred că e timpul ca mai mulţi copii să lanseze piese originale, adaptate vârstei lor, dar îndrăzneţe”, a spus Marius Moga.

Spectacolul din finala ”Vocea României Junior” a fost completat de câştigătoarea sezonului şase ”Românii au talent”, soprana Laura Bretan, care a interpretat melodia ”I dreamed a dream”.

O altă invitată în finală a fost Feli, care a cântat piesa ”Timpul”.

Concurentele Karina Ştefan, din echipa Andrei, şi Andrei Ciurez, din echipa Innei, au prezentat, de asemenea, câte trei momente în spectacol. 

Maia Mălăncuş are 9 ani şi cântă de la vârsta de 6 ani. A participat la mai multe festivaluri de profil din ţară şi, pe lângă categoria canto, a obţinut de-a lungul timpului premii la vioară, balet şi teatru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.