Patriarhul Daniel a adresat, miercuri, Patriarhului Moscovei şi al întregii Rusii, Kiril, o telegramă de compasiune şi solidaritate cu familiile îndoliate şi cu întregul poporul rus, afectaţi de explozia produsă, luni, într-o staţie a metroului din oraşul Sankt-Petersburg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu profundă durere am aflat despre tragica explozie produsă în ziua de 3 aprilie 2017 într-o staţie a metroului din oraşul Sankt-Petersburg, soldată cu 14 morţi şi 51 de răniţi. În numele ierarhilor, al clericilor şi al credincioşilor Bisericii Ortodoxe Române exprimăm sincera noastră compasiune şi solidaritate cu familiile îndoliate şi cu întregul poporul rus, a cărui Biserică este păstorită de Preafericirea Voastră", spune patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Preafericitul Daniel mai spune că se roagă pentru ca Dumnezeu să odihnească în pacea şi iubirea Sa sufletele celor decedaţi şi să dăruiască vindecare grabnică celor răniţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.