Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, la Parlament, că deja nu mai deranjează ceea ce spune Victor Ponta despre el, referindu-se la afirmaţiile lui Victor Ponta care l-a sfătuit pe premierul Sorin Grindeanu, într-un mesaj pe Facebook, să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă de salvare pe el, pentru că vede valuri mari şi un "cârmaci" care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Deja nu mai deranjează”, a declarat liderul PSD, Liviu Dragnea, referitor la afirmaţiile lui Victor Ponta.

Referitor la afirmaţiile lui Ponta conform cărora este pregătit să salveze cât mai mulţi aruncaţi acum din "barca coaliţiei", respectiv despre crearea unui noi pol politic, Dragnea a spus acestea sunt discuţii despre lucruri care nu există.

"Noi vorbim de lucruri care nu există. Tot vorbim de aceşti nemulţiumiţi, nu-i vedem. Pot fi nemulţumiţi, nu-i nicio problemă, dacă se face un pol, să-l facă, mult succes. Deocamdată în PSD nu avem problemele astea, poate se doreşte să avem astfel de probleme. Nu avem. Am avut şi foarte multe întâlniri şi o să avem în continuare în partid. Am început să ne întrebăm unii pe alţii care suntem nemulţumiţi.  Nu-i găsim, dar mai căutăm", a arătat Dragnea.

De asemenea, liderul PSD consideră că Victor Ponta nu este cel mai în măsură să vorbească cine şi de ce a ieşit din "barca USL".

"Nu ştiu ce va face, eu ştiu că am avut un weekend bun cu premierul Grindeanu. Despre barca USL-ului cred că nu este cel mai în măsură să vorbească cine şi de ce a ieşit din barcă (...) De o săptămână n-am mai discutat", a declarat Dragnea, amintind că deja a rupt demisia lui Victor Ponta din PSD, lucru pe care nu-l regretă.

Victor Ponta îl sfătuieşte pe premierul Sorin Grindeanu să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă de salvare pe el, el spunând că vede valuri mari, multe găuri şi un "cârmaci" care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal.

”În această săptămâna atât de plină cu aventuri «pescăreşti» mi-am adus aminte de un episod din septembrie 2012 de la Murighiol din Deltă”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.
 
El spune că este vorba despre un weekend extrem de încărcat - stabilirea candidaţilor la alegerile parlamentare din decembrie 2012. ”În plus am adoptat toţi o «Declaraţie oficială de solidarizare cu Liviu Dragnea» - ştiu că acum sună comic dar aşa a fost! Am fost atunci în «barca USL» cinci oameni (ca în faimoasa comedie «Operaţiunea Monstru») : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin şi - cu voia dvs. ultimul pe listă - «camaradul şi prietenul» Liviu Dragnea!”, continuă Victor Ponta.
 
Fostul premier menţionează că au trecut 4 ani de atunci, iar barcă a rămas Liviu Dragnea singur. ”Întâi a sărit în apă Crin, după aceea am fost eu «împins» mai discret, apoi a urmat aruncarea brutală peste bord a lui Gabi şi acum ejectarea cu tot cu băncuţă a lui Daniel ! Tristă poveste - important e că în barcă a rămas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toţi / cel pentru care ne asumam şi proclamam toţi atunci «solidaritatea» !!!”, scrie Ponta.
 
Deputatul PSD spune că duminică a văzut fotografii cu premierul Grindeanu stând în picioare în barcă alături de ”camaradul şi prietenul” Liviu.
 
”Sper să fie deştept şi să îşi pună urgent o vestă solidă de salvare pe el - istoria se repetă pentru cei care nu învaţă din experienţele trecutului. Dincolo de aceste «poveşti pescăreşti» cel mai important lucru pentru noi toţi e să nu se scufunde «barca»! Văd valuri mari, găuri multe şi un «Cârmaci» care e mai preocupat de aruncarea celorlaţi peste bord decât de ajungerea în siguranţă la mal! Eu mă descurc foarte bine să înot - chiar şi contra curentului! Aşa că sunt pregătit să salvez cât pot de mulţi pasageri căzuţi (sau aruncaţi) din barcă!”, încheie Victor Ponta.
 
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a scris duminică, pe Facebook, că l-a învăţat pe premierul Sorin Grindeanu să pescuiască, prim-ministrul prinzând nouă ştiuci, ceea ce este „foarte bine pentru un începător” care nu a pus niciodată mâna pe lansetă. Dragnea postează şi fotografii de la pescuit.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.