Papa Francisc şi-a exprimat joi după-amiază compasiunea pentru persoanele decedate şi rănite în urma atentatului din Londra, într-o scrisoare adresată arhiepiscopului de Westminster, Vincent Nichols. Patru persoane şi-au pierdut viaţa până în acest moment, în vreme ce alte 40 au fost rănite după ce un bărbat a intrat cu maşina în pietonii de pe podul Westminster înainte de a înjunghia mortal un poliţist în curtea Parlamentului, transmite BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sanctitatea Sa, Papa Francisc, îşi transmite rugăciunea de solidaritate faţă de toate persoanele afectate de această tragedie. Recomandându-i pe toţi care au murit pentru mila lui Dumnezeu cel Atotputernic. Preasfinţia Sa invocă putere divină şi pace asupra familiilor îndurerate, şi asigură naţiunea că se află în rugăciunile sale”, se arată în scrisoarea transmisă arhiepiscopului de Westminster.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, în vreme ce alte 40 au fost rănite, după ce un suspect a condus o maşină închiriată în pietonii de pe podul Westminster. Ulterior, bărbatul a reuşit să intre în curtea legislativului britanic, unde l-a înjunghiat mortal pe poliţistul Keith Palmer.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.