Magazinul online elefant.ro va deschide încă 12 puncte de livrare a comenzilor în acest an, dintre care jumătate în Bucureşti, şi va ajunge la 42 de puncte de livrare la finalul anului, a anunţat miercuri compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe lângă cele şase noi puncte din Bucureşti, Elefant va deschide noi puncte de livrare în Iaşi, Piatra Neamţ, Suceava, Piteşti, Târgu Mureş şi Hunedoara.

După deschidera noilor puncte de livrare, reţeaua de pick-up point-uri Elefant va ajunge până la finalul anului la 42 de puncte de livrare în 23 de oraşe din ţară, dintre care 18 în Bucureşti.

"La finalul anului trecut, pe harta Elefant erau deschise 30 de pick-up points. Clienţii au apreciat foarte mult faptul că la un pick-up point Elefant pot verifica produsele în linişte, fără să fie grăbiţi de niciun curier, beneficiază de transport gratuit şi au opţiunea de a plăti cash sau cu cardul, după ce ridică produsele comandate", a declarat directorul general al elefant.ro, Dan Vidraşcu.

Anul trecut, fondul de investiţii Axxess Capital, condus de românul Horia Manda, a devenit acţionar minoritar al retailerului online elefant.ro, în urma unei runde de investiţii de 5,5 milioane euro, la care a contribuit însă şi fondul de investiţii Catalyst România, care a intrat în companie în 2014.

În decursul celor şase ani de activitate, Elefant a atras mai multe runde de investiţii, în acţionariatul său intrând, alături de Fribourg Capital, acţionar fondator majoritar, şi fondurile Catalyst România, consiliat de 3TS Capital Partners şi acum Emerging Europe Accession Fund (EEAF), consiliat de Axxess Capital.

Princiaplul acţionar al Elefant.ro, fondul Fribourg Capital, este controlat de fostul premier al Republicii Moldova Ion Sturza. 

Principalii concurenţi ai elefant.ro pe piaţa românească a comerţului online, aflată în creştere puternică în ultimii ani, sunt eMAG, Cel.ro şi evoMAG.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.