Agenţia de presă News.ro, cea mai nouă agenţie din România, organizează, luni, 27 martie, Gala “România autentică. România pozitivă”, pentru a sărbători un an de activitate alături de partenerii, clienţii şi prietenii săi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Gala News.ro vom sărbători oameni de valoare pentru ceea ce fac, pentru exemplul personal şi pentru impactul acestora în societate. Şi, deci, şi în ştirile noastre.

Agenţia de presă News.ro s-a născut din dorinţa şi voinţa unor jurnalişti de agenţie cu mare experienţă de a oferi în continuare conţinut de calitate, relevant, adaptat condiţiilor actuale de piaţă. Agenţie independentă, News.ro este răspunsul nostru jurnalistic la realităţile din piaţa media, afectată de influenţe politice, economice şi de degradarea politicilor editoriale şi a modului în care se practică jurnalismul.

La aniversarea unui an de ştiri şi materiale jurnalistice, News.ro premiază oameni şi faptele lor relevante, cei despre care am scris pe parcursul anului, precum şi cei care ne inspiră reprezentând modele pentru noi şi pentru cititorii noştri.

Dorim ca prin acest eveniment să transmitem principiile noastre, mesajele şi crezul nostru şi să aducem în lumina reflectoarelor oamenii care să genereze percepţia pozitivă asupra valorilor şi reperelor corecte ale societatii româneşti.

Gala News.ro are ca parteneri Alexandrion Grup Romania,  Carrefour, UP Romania, Banca Transilvania, Auto Cobălcescu (dealer BMW), Iqos.ro, Aura Natural Gold Water, enRose, Easypost.

Detalii pe pagina evenimentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.