Serialul coreean ”Preţul trădării/ Splendid politics” va fi difuzat, începând de marţi, ora 17.40, la TVR 2, informează postul public de televiziune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul, care are 50 de episoade, va putea fi urmărit, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 17.40.

Producţia o are în centru pe prinţesa Jungmyung din dinastia Joseon (secolul XVII), a cărei viaţă a fost marcată de luptele dintre moştenitorii regali pentru puterea absolută.

În Coreea, serialul a avut premiera în aprilie 2015, iar regizorul Kim Sang-ho a declarat la lansare: ”Titlul este ironic. «Splendid Politics» ne spune povestea întunecată şi tumultuoasă a politicii duse de dinastia Joseon, explorează pasiunea imensă a omului pentru putere. Aspectul interesant al acestei drame este că dezbate ce fel de lider ar trebui să fie regele şi ce tip de persoană ar trebui să fie implicată în politica unui stat".

”Preţul trădării” înlocuieşte serialul ”Destinul printesei OK-Nyeo”, care se încheie luni. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.