O versiune a jocului ”Monopoly” dedicată trupei Queen va fi lansată în luna mai, a anunţat chitaristul britanic Brian May, citat de contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Chitaristul Brian May a fost nevoit să anunţe în mod oficial lansarea acestei versiuni speciale a jocului ”Monopoly”, după o scurgere de informaţii despre proiect,  pe site-ul Amazon.

Brian May, în vârstă de 69 de ani, a dezvăluit că lucrează alături de Roger Taylor şi Spike Edney de peste un an la acest proiect şi a reuşit să păstreze secretul până acum.

”Ei bine, da! Aşadar, cineva a publicat anonim informaţia! Ar fi trebuit să o dezvălui chiar eu! Cred că fanii Queens vor adora noul joc Monopoly care ne este dedicat. Lansarea jocului Monopoly Queen a fost dezvăluită pe Amazon. Am lucrat la jocul Monopoly Queen de peste un an”, a scris Brian May pe Twitter.

”Jocul va fi lansat în magazine în luna mai. A fost minunat să lucrez la acest proiect - un sentiment la fel de frumos ca atunci când faci un album! Sper că vă va plăcea”, a adăugat muzicianul britanic.

Brian May a publicat şi o fotografie pe Instagram ce prezintă piesele din metal ale noului joc. Printre acestea se află un aspirator care îl reprezintă pe Freddie Mercury, folosit de celebrul solist brtianic în videoclipul din 1984 al piesei ”I Want to Break Free”, o chitară (după modelul unui instrument folosit de Brian May), un radio (similar celui din videoclipul piesei ”Radio Ga Ga”) şi o bicicletă din videoclipul piesei din 1978 ”Bicyle Race”.

Piese din jocul ”Monopoly Queen” (Foto: Instagram/Brian May)
Piese din jocul ”Monopoly Queen” (Foto: Instagram/Brian May)

Jucătorii şi fanii trupei Queen vor putea să avanseze pe planşa de joc în ordin cronologic, respectând drumul spre succes al trupei britanice, începând cu primul concert al formaţiei, susţinut în 1970 la Imperial College din Londra, şi până la ultimul show cu participarea solistului Freddie Mercury, în 1986, la Knebworth Park din Hertfordshire. 

Jocul ”Monopoly Queen” va fi lansat în magazine în luna mai.

ormaţia Queen a fost înfiinţată în 1970, la Londra. Trupa a cunoscut succesul în formula Freddie Mercury (voce, pian, chitară), Brian May (chitară, voce), John Deacon (bas) şi Roger Taylor (tobe, voce). După moartea lui Freddie Mercury, pe 24 noiembrie 1991, basistul John Deacon a decis să se retragă din muzică, iar Brian May şi Roger Taylor au continuat să cânte solo, dar şi sub numele Queen, cu diferiţi solişti. În perioada 2004 - 2009, vocalistul formaţiei a fost Paul Rodgers.

Cu 15 albume de studio, trupa Queen a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, în 2001, şi primit o stea pe Hollywood Walk of Fame, în 2002. Doi ani mai târziu, Queen a fost inclusă în UK Hall of Fame. Albumele formaţiei au fost vândute în aproximativ 200 de milioane de exemplare în întreaga lume.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.