Primul-ministru Sorin Grindeanu le-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Ştefan Ioniţă, să-şi asume în scris termenele de finalizarea a proiectelor prioritare de infrastructură, în cadrul unei întrevederi care a avut loc joi, la Palatul Victoria.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Premierul a solicitat monitorizarea atentă a lucrărilor aflate în prezent în derulare şi asumarea în scris, de către minister şi CNAIR, a unor termene de finalizare. De asemenea, premierul intenţionează organizarea, la sediul Guvernului, a unor şedinţe lunare de progres, pentru monitorizarea stadiului proiectelor de infrastructură. Monitorizarea se va face sub directa coordonare a prim-ministrului Grindeanu”, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

La întâlnire a mai participat secretarul de stat din Ministerul Transporturilor, Ovidiu Aurelian Flori. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.