Interul dreapta Laura Popa, componentă a naţionalei, este noua jucătoare a formaţiei Dinamo Bucureşti, cu care a semnat un contract valabil până în 2019, ea fiind declarată, marţi, de către Consiliul de Administraţie al FR Handbal, liberă de contractul cu Universitatea Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Laura Popa are 23 de ani, joacă pe postul de inter dreapta, iar la echipa Universitatea Cluj şi-a făcut debutul la seniorat, fiind adusă de la Centrul de Excelenţă Râmnicu Vâlcea, în 2013.

Handbalista este şi componentă a naţionalei de senioare, cu care a ocupat locul 5 la Campionatul European din 2016, iar acum se află la Bucureşti, chiar în cantonamentul reprezentativei pentru meciurile cu Spania, din 17 şi 19 martie.

Popa va juca la Dinamo Bucureşti până în 2019, contractul având şi opţiunea de prelungire, urmând a ajuta formaţia din Capitală să promoveze în acest sezon în Liga Naţională.

Handbalista mai avea contract cu Universitatea Cluj până în vară, dar şi-a depus memoriu la FR Handbal de mai multă vreme din cauza nerespectării unor clauze ale înţelegerii cu clubul studenţesc.

Alte două jucătoare de la Universitatea Cluj, Tamara Bokarici şi Alla Sheyko, au ajuns la Dinamo în această stagiune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.